Våra tjänster

Till oss vänder du dig när du inte hinner eller inte har lust att städa själv. Vi hjälper både privatpersoner och företag med all slags städning och fönsterputsning. Vi har utbildad och erfaren personal och strävar alltid efter att ha nöjda kunder och göra ditt hem eller din arbetsplats ren, fräsch och trivsam. Privatpersoner kan använda RUT-avdraget för våra tjänster.

img

Hemstädning

Prisvärt och tillgängligt för alla. Vi dammsuger, torkar golv, dammtorkar och tömmer sopor. I badrum och kök handlar det om att hålla ytorna rena. Vitvaror och skåpluckor torkas av. Vi rengör alla ytor i ett hem. Allt görs med respekt för kundens egendom. Ditt hem blir rent och välstädat.

img

Fönsterputsning

Fönster kräver en hel del underhåll, och det kan vara tämligen klurigt att få det riktigt bra. Vi är erfarna inom just fönsterputsning och ser till att du får en skinande rent utsikt. Vi utför all slags fönsterputsning och putsar både in- och utvändigt.

img

Storstädning

Då och då behöver man en storstädning och vi tar uppgiften på allvar. Vi städar alla rum, även tvättstugan, och alla ytor där även fönsterputsning ingår. Du kan välja till ytterligare städområden efter överenskommelse, t ex balkong eller garage.

img

Flyttstädning

Detta är något som många brukar anlita hjälp för, eftersom det är noga och besiktning av resultatet görs. Vi är erfarna och anlitar du oss för flyttstädning kan du vara säker på att den blir godkänd.

img

Trappstädning

Trappan möter alla i huset varje dag. Anlita oss för trappstädningen, så kommer du garanterat bli nöjd. Trappstädningen brukar inte märkas förrän den uteblir.

img

Städning av kontor, butik, hotell och skolor och dagis

Vi åtar oss att städa arbetsplatser och lokaler där det vistas många människor. Vi har kompletta städlösningar efter era behov.