Städfirma med fokus på kunden

Ett välstädat hem eller kontor är vitalt för vårt mående. Att komma hem efter en lång dag till ett hem som behöver städas drar direkt ner ditt humör. Eller att komma till ett kontor där papperskorgen är fylld och toaletterna är smutsiga får dig också att må dåligt. Det kan vara svårt att hinna att göra detta själv med alla måsten i vardagen. Därför kan du anlita oss - en professionell städfirma. 

Vi har arbetat med att göra livet enklare för våra kunder under många år. Våra tjänster är alltid anpassade för våra kunder, vilket betyder att vi kommer ut när det är passande för dig. Vi tror på skräddarsydda lösningar för våra kunder, vilket vi gör genom att alltid lyssna på dig och ditt behov av vår städfirma. För oss spelar det ingen roll om du är en privatperson, företag eller bostadsrättsförening. 

Ring gärna vår städfirma för att få veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig på det bästa sättet. 

Trygg städfirma som erbjuder bra priser

Vårt mål är att alltid leverera ett resultat av en hög kvalitet åt våra kunder. Vi gör detta genom att använda oss av de bästa produkterna och att alltid utbilda vår personal. Vår personal älskar också sitt jobb, vilket gör en stor skillnad för kvaliteten. För oss är det viktigt att både ta hand om våra medarbetare och våra kunder. Vi jobbar också hårt för att hålla vårt pris nere för våra kunder. Du får också alltid en kostnadsfri offert från oss när du först tar kontakt med vår städfirma. Självklart erbjuder vi också en kundgaranti, så är du inte nöjd fixar vi detta. Vi har också en försäkring för att arbeta i ditt hem eller på ditt kontor. 

RUT-avdraget är gällande för privatpersoner 

Om du är en privatperson kan du använda dig av RUT-avdraget för att anlita oss. RUT-avdraget är ett skatteavdrag på halva arbetskostnaden för arbetet. För att använda dig av detta avdrag måste du vara minst 18 år gammal och betala skatt i Sverige. Vi sköter också ansökan för dig kring RUT-avdraget.