Välkommen till Städbolaget i Märsta HB

Hos oss på Städbolaget i Märsta HB arbetar vår personal för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Genom att du talar om för oss vad du behöver hjälp med kan vi se till så att jobbet blir gjort. Hos oss arbetar erfaren personal som alltid tar emot dig som kund med ett leende på läpparna. Vår personal genomgår fortbildning regelbundet för att vara uppdaterade inom det senaste vad gäller städning. För dig som är ute efter en proffsig städfirma så är vi det bästa valet. 

Miljövänligt

Vi på Städbolaget i Märsta HB arbetar alltid för att våra produkter ska vara så miljövänliga som möjligt. Vi ser det som allas vårt ansvar att ta hand om miljön och inte tillföra några onödiga medel. Vi skickar ut personal till dig som tar hand om allt du behöver ha hjälp med när det gäller städning. Om du vill ha städning utfört ofta, såsom en gång i veckan exempelvis, så ser vi till att du får samma personal så långt det är möjligt. Detta för att skapa nära relationer till dem som kommer och städar hos dig. 

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss för att få veta mer om vad vi erbjuder för slags tjänster. Men du kan också höra av dig för att få veta mer kring kostnader och få en offert på den städtjänst du vill ha. Vi ser till att du blir nöjd med din städning. Varmt välkommen till oss på Städbolaget i Märsta HB.